Evenementen

Evenementen in 2021

 

Marcel Kapteijn & Boelo Klat @ De Wier Koarnjum

Zaterdagavond 25 september 2021

Aanvang 20.00 uur, deur open 19.30 uur.

Entree €19,- p.p. inclusief gratis koffie/thee bij binnenkomst

De Wier 5-7    9056 PM Koarnjum

Toegang alleen na aanmelding via bobdeboer@pinupsanddowns.com  of via 06-54763154

Marcel Kapteijn (zang/gitaar) en Boelo Klat (piano) hebben elkaar muzikaal in 2018 gevonden in een gebalanceerd muziekprogramma waarin solo- en duocomposities een grote rol speelden.

Deze avond @ De Wier brengt  het duo Kapteijn en Klat een akoestisch optreden met een mix van intieme liedjes, jazz en rauwe blues, o.a.  van het nieuwe album van beide muzikanten met de titel “Magnolia” en van Marcel’s solo cd “The Man I Am”.

Zanger Marcel Kapteijn verwierf wereldfaam met de band Ten Sharp (met o.a. Niels Hermes): de prachtige single “You” uit 1991 werd een regelrechte wereldhit. Het is nog altijd wereldwijd te horen op de radio. In deze band speelden destijds ook Hubert Heeringa en Jelle Sieswerda. Tegenwoordig maakt hij furore met zijn groep Marcel Kapteijn & the Raindogs. Zijn solo CD “the Man I Am” werd lovend ontvangen.

Pianist Boelo Klat ontwikkelde zich in de afgelopen jaren ook als componist. Met zijn trio Klatwerk3 krijgt hij lovende recensies. Boelo is veelzijdig: zijn composities raken de pop, jazz, klassiek, minimal music en wereldmuziek. Veel nadruk ligt op de kracht van eenvoud. De pers schrijft over hem: Klat’s composities variëren van doordacht tot uitgelaten en klinken soms zo vanzelfsprekend dat je denkt ze al eerder gehoord te hebben. Onmogelijk, maar dat kenmerkt onverbiddelijk het vakmanschap dat hem eigen is.

Klatwerk3 gaat half oktober de studio in voor het opnemen van hun 6e cd getiteld “Space Age Suite”.